Wie zijn wij

Vigro Import is een import/groothandel die zich bezig houdt met het importeren van Aziatische kunst.

In 1994 ben ik begonnen met het importeren vanuit de Filipijnen. Na een aantal jaren heb ik het werkterrein verlegd naar voornamelijk Thailand en Indonesië. Door de jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen. Het assortiment is altijd wisselend geweest en dat zal ook in de toekomst zo blijven. De vraag naar andere producten veranderd continu. Wel blijven goedlopende producten langer in het assortiment of worden verbeterd.

Assortiment:

Woondecoraties,  kleding, sieraden, schelpendecoraties wellness artikelen, kado artikelen, huis en tuindecoraties,lampen, kleinmeubelen, etc.

Werkwijze:

Vigro Import is een eenmansbedrijf. Ik run het bedrijf alleen, soms met hulp van mijn vrouw en vrienden. De inkoop doe ik zelf ter plekke. Ik reis hierbij zo’n 4 x per jaar af naar Azië. De inkoop gebeurd veelal bij kleine familiebedrijven. Met sommige leveranciers doe ik al meer dan 10 jaar zaken. Het gaat om het opbouwen van een vertrouwensband en het verbeteren van producten. In Berkel en Rodenrijs heb ik een opslag en verkooppunt. Verwacht hier geen groot glazen gebouw met een marmere vloer. Wel een mooi assortiment, een eerlijk advies en scherpe prijzen. Als u klant bent bij ons krijgt u ook altijd als eerste de info dat er nieuwe spullen zijn aangekomen. Dit gebeurt via mail of whatsapp. Ook verstuur ik regelmatig foto’s van nieuwe producten.

Hoe in te kopen:

Ik werk volgens het cash and carry systeem.  De meeste spullen kunnen ook eenvoudig worden opgstuurd behalve grotere artikelen zoals meubels, etc. Normaal gesproken geopend elke werkdag van ma/vrij. op afspraak. In sommige gevallen is het ook mogelijk in het weekend. Bijvoorbeeld bij aankomst van een nieuwe container. U kunt ter plekke uw spullen uitzoeken, betalen en meenemen. Er is ook een pin aanwezig. Graag wel altijd even van te voren bellen of mailen. Ik ben soms wel eens weg. Bezorgen kan bij grotere bestellingen of als ik een route moet rijden. Wij verkopen alleen aan bedrijven. Als u voor de eerste maal komt is het aan te bevelen een kopie KVK mee te nemen. Een bezoek aan ons is altijd vrijblijvend en laagdrempelig. Afname vanaf € 150,- exclusief BTW.

Ik hoop u dus snel als nieuwe klant te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Alphons Vink