Wie zijn wij

Vigro Import is een import/groothandel die zich bezig houdt met het importeren van handgemaakte producten.

In 1994 ben ik begonnen met het importeren vanuit de Filipijnen. Na een aantal jaren heb ik het werkterrein verlegd naar voornamelijk Thailand en Indonesië. Door de jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen. Het assortiment is altijd wisselend geweest en dat zal ook in de toekomst zo blijven. De vraag naar andere producten veranderd continu. Wel blijven goedlopende producten langer in het assortiment of worden verbeterd.

Assortiment:

Woondecoraties, , schelpen decoraties, cadeau artikelen, lampen, wanddecoraties, theelichthouders, etc.

Het assortiment verandert continu

Werkwijze:

Vigro Import is een eenmansbedrijf. Ik run het bedrijf alleen, soms met hulp van mijn vrouw en vrienden. De inkoop doe ik veelal zelf ter plekke. Ik reis hierbij een aantal maal per jaar af naar Azië. De inkoop gebeurd zoveel mogelijk bij kleine familiebedrijven. Met sommige leveranciers doe ik al meer dan 10 jaar zaken. Het gaat om het opbouwen van een vertrouwensband en het verbeteren van producten. In Berkel en Rodenrijs heb ik een opslag en verkooppunt. Verwacht hier geen groot glazen gebouw met een marmere vloer. Wel een mooi assortiment, een eerlijk advies en scherpe prijzen. Als u klant bent bij ons krijgt u ook altijd als eerste de info dat er nieuwe spullen zijn aangekomen. Dit gebeurt via mail of whatsapp. Ook verstuur ik regelmatig foto’s van nieuwe producten.

Tegenwoordig ligt het accent van de verkoop online. De meeste van de artikelen zijn gemakkelijk en snel te leveren. Zie hiervoor de rubriek bestelinformatie.

Hoe in te kopen:

Online: Snel en goedkoop

Door u aan te melden via het contactformulier. Zie rubriek bestellen.

Cash and carry

Op afspraak

Neemt u hiervoor een uitreksel van uw KVK nummer mee

 

Ik hoop u dus snel als nieuwe klant te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Alphons Vink